Un nou producător de lactate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un nou producător de lactate
Un nou producător de lactate

Compania Master House Grup a investit 2,5 milioane de euro pentru lansarea pe piaţă a gamei de lactate proaspete „Dar“, bani care au provenit în proporţie de 90% din fonduri SAPARD şi din credite bancare.

Compania deţine în prezent o fabrică de producţie în judeţul Giurgiu, inaugurată în decembrie 2008. Unitatea are o capacitate de procesare de aproximativ 25.000 de litri pe zi.

Compania Master House Grup, al cărei acţionar majoritar este Top Brand Distribution, pregăteşte deschiderea unei alte fabrici de prelucrare a laptelui, la Piatra Neamţ, în toamna anului viitor.

Distribuţie doar în Bucureşti

Până în prezent, investiţiile în fabrica de la Piatra Neamţ, care va avea o capacitate de producţie de 100.000 de litri pe zi, s-au ridicat la circa 800.000 de euro, potrivit lui Remus Dănăilă, administratorul companiei.

Investiţiile nu se opresc aici, întrucât în următorii ani, compania intenţionează să îşi extindă producţia şi în Transilvania, fie prin construcţia unei fabrici, fie prin achiziţia unui producător deja existent.

Gama de lactate „Dar“ se va găsi, momentan, doar în Bucureşti, urmând ca pe viitor distribuţia să fie extinsă în cât mai multe zone ale ţării.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite