"Ai o problemă cu sistemul imunitar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dragă Elena, deşi nu mi-ai trimis niciun act medical sau fotografie, am reuşit vizualizarea câmpurilor tale energetice interne şi exterioare corpului tău. Pot să îţi spun că am observat o

Dragă Elena, deşi nu mi-ai trimis niciun act medical sau fotografie, am reuşit vizualizarea câmpurilor tale energetice interne şi exterioare corpului tău. Pot să îţi spun că am observat o formă energetică mai puţin benefică în zona mediană a toracelui, foarte aproape de mediastin, care se poate traduce printr-o stare de oboseală, un mers mai greoi, o scădere a siguranţei la mers. S-ar putea să fie vorba fie de o colagenoză, fie de o problemă legată de sistemul imunitar.

Ţi-aş sugera să faci următoarele analize: proteina C reactivă, VSH, formula leucocitară a sângelui, iar pentru aceasta din urmă aş dori să îmi transmiţi valorile leucocitelor şi eozinofilelor.

O altă formă energetică se află tot în zona mediană, dar, de această dată, în zona aurei, ceea ce provoacă perturbări în regiunea centrală a abdomenului - în jurul ombilicului -, dar şi a zonei pelvine (ovare şi uter). M-ar interesa să ştiu dacă ai suferit o operaţie de histerectomie subtotală sau totală. O atenţionare aş avea şi pentru sânul drept, dar, pentru că nu pot face delimitare în planul antero-posterior, am dubii dacă nu cumva zona afectată este plămânul drept. De asemenea, şi la sânul stâng apare o formaţiune pe care ar fi bine să o investigaţi.

Pentru Ion P. din Galaţi. Vizualizarea energetică relevă o artroză la umărul drept, iar artera carotidă dreaptă prezintă spre baza ei o depunere de colesterol. Sunteţi hipotensiv, dar există situaţii când tensiunea ajunge la valori de 16 cu 10. Vă sfătuiesc să faceţi o ecografie a abdomenului superior pentru a obţine date despre ficat şi colecist.

O altă problemă apare la prostată, care are volumul mărit şi provoacă micţiuni nocturne (2-3 ori pe noapte). Vă ofer şi câteva remedii pentru artrită: ceară de albine sau parafină topită (caldă, nu fierbinte!).
Aplicaţi ceara timp de 10 minute pe zona afectată. Băi cu sare amară pentru durerile cauzate de artrita reumatoidă (se adaugă în cada umplută cu apă doi pumni de sare amară şi se stă în apa caldă 15-20 minute). Tratamentul este contraindicat persoanelor hipertensive!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite