Un copil de doi ani din Vaslui şi-a sechestrat bunica pe balcon! Bătrâna a fost salvată de pompieri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit cu promptitudine
Pompierii au intervenit cu promptitudine

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui avertizează toate familiile să-şi supravegheze copiii şi să scoată cheile din uşi

Un caz straniu s-a petrecut în urmă cu câteva zile în oraşul Vaslui. Pompierii din localitate au fost solicitaţi să intervină după ce un copil în vârstă de doi ani şi-a încuiat bunica pe balcon şi a refuzat să-i mai dea drumul. Conform „Monitorul de Vaslui", bătrâna a intrat în panică şi a început să strige ca din gură de şarpe, alertându-i pe vecini. Aceştia au sunat la 112 şi un detaşament al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit cu promptitudine.

Pompierii au reuşit, cu ajutorul unei scări, să intre în apartamentul situat la etajul 2 printr-un geam lăsat deschis şi, în acest fel, au eliberat-o pe bunica sechestrată de propriul nepot. „Din fericire nu s-au înregistrat pagube. Ca avertizare pentru familiile care au copii mici, acestea să aibă grijă să scoată cheile din uşi. Copiii sunt tentaţi să încuie uşile, dar nu le mai pot descuia. Este riscant pentru copil pentru că nu se ştie ce face în spatele uşii închise", a avertizat locotenent Alina Poiană, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite