Vadim, flegme pentru «maimuţe»: "Cine eşti tu, fă, proasto?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul a realizat o listă a celor mai răsunătoare şi "colorate" scandaluri care l-au avut protagonist pe liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor.

Ruptura recentă din PRM, între organizaţia de tineret a partidului (aproximativ 7.000 de membri) şi conducerea centrală în frunte cu Vadim, vine după un lung şir de scandaluri în care "Tribunul" a împărţit injurii memorabile pe scena politică românească.

"Proasta proastelor"

Corneliu Vadim Tudor a declarat la 31 august 2011, într-un interviu pentru ziarul Ring, că Elena Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, este "proasta proastelor". "EBA în Parlamentul European este proasta proastelor. Se face de râs acolo. Ea nu ştie să vorbească, nu ştie acordurile gramaticale. Nu mi-e ruşine că sunt coleg cu ea cât mi-e ruşine de degradarea acestei ţări", a spus el.

„Nenorocita creatură! Mă piş pe leafa lui!"

În iunie-iulie 2011, un fost asistent al eurodeputatului Corneliu Vadim Tudor, Cezar Cătălin Marin, a anunţat public că liderul PRM nu l-a plătit din 2009 până în prezent, și că Tribunul şi-ar fi însuşit cei 40.000 de euro plătiţi de Parlamentul European pentru salariul său.

Vadim a negat totul şi l-a caracterizat pe asistent drept „handicapat, derbedeu, pigmeu, ţepar, homosexual şi proxenet".

„Se pot spune multe despre mine, dar aşa ceva.....Că i-am luat banii, că eu am semnat în fals....Şi-a luat toţi banii, nenorocita creatură! Mă piş pe leafa lui! O să-l dau în judecată! Şi are noroc că nu sunt în ţară, că-l călcam în picioare", a încheiat, furios, europarlamentarul.


Corneliu Vadim Tudor

"Cine eşti tu, fă, proasto?"

La 3 ianuarie 2011, o încercare de evacuare a sediului central al PRM din Bucureşti s-a lăsat cu un scandal monstru. Corneliu Vadim Tudor a înjurat executorul judecătoresc, Paula Şomâldoc, şi i-a aruncat în faţă un pahar cu apă: "Imbecilo! Marş de aici! Nu ţi-e ruşine?! Vii cu gorilele peste Corneliu Vadim Tudor?!", i-a strigat liderul PRM executorului care era însoţit de poliţişti.

"Maimuţa dracului"

Liderul PRM a înjurat-o în direct la Realitatea TV pe Oana Badea, secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul în cadrul Ministerului Educaţiei, de la PD-L, la 11 decembrie 2009.

"Eu sunt cel care o să umple puşcăriile cu voi! Uită-te în oglindă, maimuţa dracului", i-a spus liderul PRM Oanei Badea, în direct la Realitatea TV. Scos de pe post, Vadim a continuat să vorbească: "Cine e mai proasta aia? Dar i-am zis bine. S-a auzit şi «maimuţa dracului»? Frumos, elegant, delicat".


Corneliu Vadim Tudor

Ţiganca din Craiova

În 2008, Lia Olguţa Vasilescu pleacă la PSD. "Ţiganca din Craiova îi face o curte asiduă lui Mircea Geoană, cu care se închide în biroul de la sediul PSD ore în şir", scria în "Tricolorul", ziarul de partid al lui Vadim. "Aceia care jubileaza că din PRM sunt exclusi or dezertează unii parlamentari habar n-au ce fel de caracter am eu: pur şi simplu, eu mă bucur că scap de lichele!", spunea Vadim.

Femeia comisar cu voce de plutonier castrat

Când Daniela Buruiană Aprodu a plecat din PRM , în decembrie 2007, Vadim i-a spus că nu e nicio pierdere pentru partid trădarea „femeii comisar cu voce de plutonier castrat",care era oricum o "buruiana rea" cu „gura spurcată" a unei "mahalagioaice".

Prost de felul lui

În octombrie 2006, la plecarea din partid a lui Vlad Hogea, redactor-şef la „Tricolorul", Vadim i-a spus, de bun-rămas, că e „prost de felul lui" şi un „mărunt carierist".


Corneliu Vadim Tudor

Nu găsisem altul mai prost printre cei care îmi duceau servieta

În martie 2005, Vadim s-a retras de la şefia partidului şi i-a predat-o lui Ciontu, unul dintre cei mai de încredere oameni ai săi. După nici trei luni, Ciontu a fost data afară, în urma unor neînţelegeri.

„Este culmea ridicolului ca un electrician pensionar şi analfabet, pe nume Cornel Ciontu, care nu ştie nici o limbă străină şi a fost activist PCR la sectorul 5, personaj mediocru pe care l-am instalat, provizoriu, în locul meu pentru că nu găsisem altul mai prost printre cei care îmi duceau servieta, să pretindă că el va băga PRM în Europa", spunea Vadim.


Corneliu Vadim Tudor

Tot atunci a plecat la PDL şi Dorel Onaca. "A jucat foarte bine rolul ştergătorului de funduri de preşedinţi şi al aspiratorului de scame", i-a transmis Vadim.

Vadim despre Becali: E handicapat în ultimul hal!

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a povestit, pentru ziarul Ring, la 31 august 2011, cum a devenit bun prieten cu Becali: era în Parlamentul European şi aude "zdreanţă şi hahaleră".

"Mă îndreptam către aula şedinţei în care urma să vorbească vicepreşedintele Americii, Joe Biden. Şi eram cu unul dintre colegii mei, fost deputat, şi aud de undeva de la cafeneaua Parlamentului European: zdreanţo, hahalero, vagabondule care eşti.


Corneliu Vadim Tudor

Mă uit, îi zic consilierului că parcă e Gigi.

Intrăm, majordomii Parlamentului European îl anunţau pe Joe Biden, care urma să ţină un discurs important faţă de raportul noii administraţii americane cu Europa unită, şi hop şi Gigi. Apare Gigi în sală şi îl întreb:

„Tu ţipai acum?"

„Da, domnul Vadim".
„Dar unde erai şi la cine ţipai?"


Corneliu Vadim Tudor

„Păi, eram în cafenea şi m-a sunat Mironică şi m-a întrebat în ce limbă veţi pronunţa dvs Bruxelles?" „Şi i-am răspuns că în limba lu' mă-ta, zdreanţo, hahalero, bulangiule care eşti tu".

Ăsta e Gigi. Cum să nu te distreze un om ca el?", a spus Vadim

"El e handicapat în ultimul hal. I-am zis şi în faţă şi sunt singurul de care îi e frică. Nu zice nimic. Dar eu ţin la el, are o inimă de aur. Şi aşa l-am scos din puşcărie, că şi acum era deţinutul de serviciu, o lună era în puşcărie, o lună era liber. A crescut într-un mediu impropriu şi ce educaţie a avut el... dar a făcut şi multe lucruri bune, multe donaţii. De ce l-am ajutat eu pe el? Nu-mi place nedreptatea. Lui Gigi i se făcuse o mare nedreptate atunci, cu valiza cu bani. Păi, şi bătut, şi cu banii luaţi nu mergea.", a spus Vadim.


Corneliu Vadim Tudor
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite