Rodica Culcer: Monica Macovei e un “bibelou de porţelan”, iar PDL bea ţuică şi cântă manele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul ştirilor de la TVR 1, Rodica Culcer, a scris pe blog, la 27 septembrie, că PDL a numit-o vicepreşedinte pe Monica Macovei doar ca să dea bine pentru "musafirii de soi", dar acum "bivolii se pregatesc sa intre in magazinul de portelanuri".

Într-un comentariu intitulat "Monica, bibelou de porţelan", Culcer spune că PDL a ales-o pe Macovei vicepresedinte la Conventia Nationala a partidului din luna mai si "a pus-o pe etajera, ca pe un bibelou pe care trebuie sa-l admire musafirii de soi, carora li se serveste sampanie cu caviar", în timp ce pedeliştii "stau insa la masa din bucatarie, beau tuica, canta manele si danseaza din buric".

"Curand insa fatada va crapa si usa bucatariei se va deschide larg, iar prietenii de nadejde vor face gesturi obcene cu degetul in deliciul maselor de pomanagii", crede Culcer.

Şeful ştirilor de la TVR trage concluzia că, în această situaţie, "bibeloul de portelan fie fuge, fie trece si el in bucatarie, daca nu vrea sa fie spart".

"Concret, daca lucrurile merg cum se anunta acum - adica daca se va crea o structura menita sa adune voturi prin populism si mitocanie, prin promovarea unor idei dubioase, inclusiv legionare, si prin mita electorala materializata in mici si bere la tot poporul alegator, atunci Monica Macovei - ca si Cristian Preda si Sever Voinescu - vor avea o mare problema", continuă Rodica Culcer.

Ea crede că, în contextul discuţiilor privind Mişcarea Populară, Monica Macovei "nu se va multumi cu statutul de bibelou, tocmai acum cand bivolii se pregatesc sa intre in magazinul de portelanuri".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite