Protest la Cotroceni împotriva cianurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Suciu şi Sebastian Muscalu au pornit marşul din Bacău
Florin Suciu şi Sebastian Muscalu au pornit marşul din Bacău

Mai multe ONG-uri care dezaprobă exploatarea de la Roşia Montană vor protesta mâine, începând cu ora 17.00, la Palatul Cotroceni, ocazie cu care îi vor dona preşedintelui Traian Băsescu piese de aur din resurse proprii, "simbol al câştigului infim" pe care statul român l-ar avea din acest proiect minier.

"Marţi, 27 septembrie, între orele 17:00 şi 19:00, zece ONG-uri bucureştene organizează încheierea Marşului Aurului pe traseul Piaţa Universităţii - Piaţa Operei - Palatul Cotroceni (intrarea Leu). Marşul a fost iniţiat în urmă cu o săptămână de către doi băcăuani, care au parcurs 300 de kilometri pe jos pe ruta Bacău - Bucureşti pentru cauza Roşiei Montane. Cei doi militanţi, împreună cu participanţii bucureşteni, vor încheia marşul la Palatul Cotroceni, unde îi vor dona preşedintelui Traian Băsescu piese de aur din resurse proprii", se arată într-un comunicat de presă.

Un alt protest împotriva proiectului minier a avut loc la 30 august la Cotroceni. Preşedintele Băsescu a ieşit din Palat să discute cu participanţii.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite