Ponta: Încurajez alianţa PDL - Becali - Dan Diaconescu - UNPR!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta şi Crin Antonescu au stabilit candidaţii la alegerile locale din 2012
Victor Ponta şi Crin Antonescu au stabilit candidaţii la alegerile locale din 2012

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că salută şi încurajează formalizarea alianţei dintre partidele PDL, UNPR, PPDD şi PNG.

"Salut şi încurajez formalizarea, pentru că există la acest moment la modul oarecum informal, a alianţei dintre partidul domnului Boc, al domnului Oprea, al domnului Dan Diaconescu şi al domnului Gigi Becali. Am văzut că domnul Vadim nu este încă de acord să intre în această combinaţie oarecum dubioasă. Cred că aceste patru partide au foarte multe lucruri în comun, nu întâmplător colaborează foarte bine în CGMB", a spus Ponta.

El a arătat că românii trebuie să-i vadă "cu adevărat" împreună pe cei patru lideri menţionaţi. "Jocul acesta în care te faci că ba critici, ba eşti de stânga, ba de dreapta, e o escrocherie la adresa românilor şi, dacă aceşti oameni sunt cu adevărat împreună şi uniţi în spirit şi-n interes, nu trebuie să se ascundă", a spus Ponta.

El a acuzat faptul că "forţele" care îl sprijină pe Traian Băsescu beneficiază "material şi judiciar" de pe urma acestei colaborări.

Citeşte şi: Valeriu Stoica: Mişcarea Populară este o "simplă tatonare"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite