Mitrea: Vanghelie e în spatele campaniei OTV anti-Oprescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miron Mitrea
Miron Mitrea

Coordonatorul campaniei electorale a lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei, Miron Mitrea, a declarat într-un interviu pentru ziarul "Ring" că în spatele campaniei lansate împotriva acestuia de postul de televiziune patronat de Dan Diaconescu, se află Marian Vanghelie.

"Lasaţi-o încolo, fac politică de 20 de ani. În spatele atacurilor lui Dan Diaconescu la adresa lui Sorin Oprescu este Marian Vanghelie", a susţinut Miron Mitrea, întrebat dacă ştie motivul atacurilor lansate de postul de televiziune patronat de Dan Diaconescu la adresa actualului primar al Capitalei.

"Marian Vanghelie încă mai crede că, atacându-l pe Sorin Oprescu printr-o parte sau alta, îl va şubrezi. E o greşeală şi am să îi explic atunci când mă văd cu el că greşeşte. Pentru noi nu este un secret cine se află în spatele acestor atacuri", a adăugat el.

"Chiar dacă se supără şi spune că nu, noi ştim şi el ştie că eu ştiu exact şi cine face organizarea Partidului Poporului, ce oameni sunt acolo", a afirmat Mitrea.

Şeful campaniei lui Oprescu a spus că Vanghelie nu s-a împăcat cu ideea marginalizării sale de la şefia PSD Bucureşt. "Digeră greu chestia asta şi este firesc. Trebuie să îl ajutăm să înţeleagă că nu a fost dat afară din partid. I s-a cerut în mod oficial să se ocupe de sectorul 5, să câştige primăria de acolo. Sunt convins că are suficientă tărie să accepte că aceasta este situaţia şi să nu oblige conducerea partidului la măsuri mai ferme împotriva lui", a apreciat Miron Mitrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite