Flutur: "Ponta a devenit un tânăr satanist!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă, că dintr-un tânăr stalinist de Bucureşti, Victor Ponta a devenit satanist pentru că înjură în biserică.

Flutur a zis că programul de guvernare al PSD este reprezentat doar de "înjurături" şi a făcut referire la criticile pe care i le-ar fi adus preşedintele PSD, Victor Ponta. când a venit la hramul mănăstirii Putna.

"Vii în Bucovina şi înjuri? Asta e strategia lor electorală. Noi am fost prea buni şi am întors şi celălalt obraz. Victoraş, stai cuminte! Avem ac de cojoc, dar noi suntem ocupaţi cu administraţia locală. Eu am crezut şi afişa aşa băiatul acesta tânăr un stalinism de Bucureşti, dar a devenit un tânăr satanist. Vii şi înjuri la biserică? Oamenii vor taxa asta, nu acceptă aceste mizerii", a afirmat prim-vicepreşedintele PDL, citat de Mediafax.

Peste 25.000 de credinciosi au participat la Putna, pe 16 august, la Hramul Mânăstirii, prilejuit de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. La Sfânta Liturghie au fost prezenţi mai multi politicieni, între care Ponta şi Flutur.

Flutur a spus că în perioada guvernării PSD, Bucovina a fost un "hotel de tranziţie" pentru "ştabii" PSD de la Bucureşti. "Sigur că mămăliguţa cu smântână şi cobza de păstrăv le prindea bine ştabilor de la Bucureşti ai PSD, după care plâng", a spus el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite