Senator PDL: L-am aplaudat pe Rege din suflet!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PDL Radu F. Alexandru a declarat, marţi, că a fost impresionat de discursul Regelui Mihai din Parlament.

"A fost un discurs important prin concizie, prin analiza corectă cea mai obiectivă a ceea ce înseamnă România. A fost un discurs care a reuşit să cuprindă în câteva cuvinte o istorie, discursul unui om care a avut tăria să spună pe parcursul unei vieţi că a trăit un moment de bucurie şi multe momente de amărăciune, înţelegând prin asta deplina preocupare şi deplina solidaritate cu ţara şi poporul român", a afirmat Radu F Alexandru.

El a adăugat că l-a impresionat foarte mult "mărturia" şi "proba de nobilă luciditate" că "Regele Mihai nu a moştenit o ţară de la părinţi, ci a împrumutat-o de la copii, copiii însemnând totdeauna cei care pot da o şansă unei ţări".

"Acesta este sensul şi l-am aplaudat în picioare nu din motive de protocol, ci cu sentimentul că trăiesc chiar un moment istoric. Mă bucur nespus că Parlamentul a ştiut să omagieze aşa cum se cuvine un moment istoric", a mai spus senatorul PDL.

Radu F. Alexandru a spus că nu face niciun comentariu privind absenţa unor oficialităţi.

Deputatul PDL Marius Spînu a afirmat că nu a sesizat lucruri extraordinare în discursul regelui, adăugând că a fost un mesaj de bun-simţ.

"E o istorie vie. Nu am văzut lucruri extraordinare, ci un mesaj de bun simţ. Sunt multe lucruri de care nu vorbim şi care au fost abordate de către rege. Sper să nu încercăm să transformăm mesajul regelui într-o bătălie politică. Apare o întrebare: de ce nu reuşim şi noi, parlamentarii, să facem la fel, adică să avem un altfel de discurs public, fără atacuri?", a afirmat Spînu.

Senatorul PDL Mihaela Popa a spus că discursul regelui a fost interesant şi, totodată, emoţionant. "A fost o întâlnire cu istoria. În discursul său, a prins cam tot. Sunt fericită că am trăit acest moment", a zis ea.

Ce-au făcut Băsescu, Boc, Anastase şi Patriarhul, la discursul Regelui

Cum explică PDL lipsa miniştrilor de la discursul Regelui

Atac PDL la Prinţul Duda: "Cât timp face politici în numele Casei Regale, mama mea nu mai cântă «Trăiască regele»"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite