Cum a ajuns un senator PDL la petrecerea clanului "Butoane": «Veniţi să ne faceţi şi nouă fală!»

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură foto, Antena3.ro
Captură foto, Antena3.ro

Senatorul Cezar Măgureanu a detaliat circumstanţele în care a ajuns în 2009 la o petrecere a şefului clanului "Butoane", grupare suspectată, indirect, de moartea baschetbalistului american Chauncey Hardy.

Senatorul ex-PDL, actual UNPR, a spus că îl cunoaşte "de foarte mult timp" pe liderul clanului, Grecu Octavian.

"Acest Grecu este giurgiuvean. Îl cunosc de copil", a spus senatorul. "Veneam de la Senat, daca aţi văzut, eram în ţinută cu cravată. (...) Nu era nunta lui Grecu, era ziua lui de naştere. Am fost invitat telefonic şi nu am vrut să mă duc".

Senatorul susţine că a oprit la o benzinărie, unde s-a întâlnit cu mai mulţi dintre invitaţii la petrecere. "Am fost invitat din nou: «Veniţi să ne faceţi şi nouă fală!».

Aşa că a decis să participe la petrecere. „Mă duc la multe chefuri, pentru că ma cunoaşte foarte multă lume. (...) Eu ce să fac acum? Sa-mi dau demisia din Senat? Sa-mi dau demisia din partid?", a spus el.

Echipa emisiunii "În premieră", de la Antena 3, a intrat în posesia unor imagini video, care îl prezintă pe senatorul UNPR Cezar Măgureanu în timp ce este întâmpinat în 2009, la o petrecere de manele, de către cel considerat a fi şeful clanului "Butoane" din Giurgiu. Măgureanu era atunci senator PDL. La petrecere se ascultau manele şi una i-a fost dedicată chiar parlamentarului.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey (23 de ani) de la CSS Giurgiu, a murit, duminică după-amiază, după ce a fost agresta într-un local din Giurgiu. Principalul suspect, Ionuţ Tănăsoaia, ar fi un apropiat al lui Florin Grecu, unul dintre fiii liderului grupării "Butoane", agresorul sportivului postând, pe Facebook, şi o fotografie alături de Florin Grecu, scrie prosport.ro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite