PDL a decis excluderea lui Silviu Bian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biroul Permanent Naţion al PDL propune excluderea din partid a fostului preşedinte al Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM), Silviu Bian.

Şeful Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), Silviu Bian, a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, după ce sâmbătă a fost prins în flagrant primind mită 80.000 de lei de la subalterni. Flagrantul s-a realizat sâmbătă la Braşov, unde şeful ANOFM s-ar fi deplasat special pentru a primi banii de la mai mulţi subalterni care doreau să-şi păstreze funcţiile.

Deputatul PDL Răzvan Mustea a declarat, luni, că BPN al PDL a hotărât excluderea din partid a lui Silviu Bian şi a arătat că decizia este definitivă. Întrebat dacă această decizie urmează să fie validată de Consiliul Naţional de Coordonare al Partidului, Mustea a răspuns că nu s-a discutat acest lucru şi a repetat că BPN a hotărât excluderea lui Silviu Bian.

"S-a analizat acest caz punctual, nu era nevoie de analiza activităţii domnului Bian câtă vreme a fost implicat într-o chestiune atât de gravă", a mai spus Mustea, la întrebarea dacă a fost prezentată în BPN o analiză a activităţii lui Silviu Bian.

Decizia de excludere va fi luată de Consiliul Naţional de Coordonare al partidului, care se va reuni în câteva săptămâni.

Premierul Emil Boc l-a demis duminică seară, pe Silviu Bian, din funcţia de preşedinte al ANOFM.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite