Premierul Emil Boc e dependent de iPad, care ar trebui să aibă şi funcţia “Reject USL”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-ministrul Emil Boc a recunoscut, astăzi, că este dependent de iPad. Declaraţia fost făcută la Şcoala de vară a OTPDL de la Eforie Nord, unde premierul avea la el nelipsitul gadget Apple.

Emil Boc a participat, sâmbătă, la Şcoala de vară a OTPDL de la Eforie Nord, unde a fost declarat membru de onoare al generaţiei "Smart and Right".

La finalul evenimentului, el a petrecut câteva minute în compania altor lideri ai partidului, între care Roberta Anastase, Ioan Oltean şi Traian Ungureanu. Premierul a recunoscut că a devenit dependent de iPad, dispozitiv pe care l-a şi scos din geantă.

"Strig după fiică-mea că umblă cu iPhone-ul după ea, dar şi eu am devenit dependent de iPad. Am iPad II, m-am upgradat", i-a răspuns Boc lui Traian Ungureanu, care îl întrebase ce generaţie de iPad are, informează Mediafax. Emil Boc i-a fotografiat cu iPad-ul pe cei cu care stătea la masă şi pe ziarişti, spunând că de când are tableta nu mai are nevoie de aparat foto.

"Pentru prima oară, premierul pozează presa", a comentat secretarul general al PDL, Ioan Oltean.

"Delete USL" şi "Reject USL"

Eurodeputatul PDL Traian Ungureanu l-a întrebat, în spirit de glumă, pe Emil Boc dacă gadget-ul Apple nu are cumva şi funcţia "Delete USL", făcând astfel referire la alianţa politică dintre PSD şi ACD, denumită Uniunea Social Liberală, a cărei înregistrare a fost admisă pe 1 septembrie de Tribunalul Bucureşti.

Premierul a răspuns în acelaşi spirit de glumă: "Poate «reject USL»!".

Emil Boc a fost declarat de OTPDL membru de onoare al generaţiei "Smart and Right", primind un tricou alb cu această siglă scrisă în culorile verde şi albastru. El a îmbrăcat tricoul şi a plecat să se plimbe prin staţiune.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite