Vanghelie, după înlăturarea lui Geoană: Suspendarea lui Băsescu nu mai există decât în desene animate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Vanghelie l-a criticat dur duminică seară, la postul de televiziune B1 TV, pe Victor Ponta care, prin decizia de a-l înlătura pe Mircea Geoană de la Senat, a spulberat orice şansă a Opoziţiei de a-l suspenda pe Traian Băsescu.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a criticat decizia schimbării lui Mircea Geoană de la Senat, prin care funcţia a ajuns la un parlamentar PDL, ceea ce face fără miză suspendarea lui Traian Băsescu şi duce la pierderea UDMR ca potenţial partener într-un astfel de demers.

"În acest moment discuţia despre suspendarea lui Traian Băsescu nu mai există decât în filme de desene animate. Cine mai crede că UDMR va veni alături de noi ca să-l suspende pe Traian Băsescu? Ca să ce, să-l pună pe domnul Blaga preşedinte? Când noi ultima funcţie în statul român o dăm tot la PDL, dacă noi îl schimbăm pe Traian Băsescu vine tot un pedelist ce încredere să mai aibă oamenii că noi suntem alternativa credibilă care poate schimba această putere din România?", a fost poziţia exprimată de Marian Vanghelie, care a spus că Mircea Geoană ar fi făcut bine dacă şi-ar fi dat demisia în Comitetul Executiv al PSD şi i-ar fi pasat responsabilitatea păstrării funcţiei de la Senat lui Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite