Vanghelie, către Ponta: Rămân în PSD dacă faci cum vreau şi eu, nu doar cum vrei tu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Vanghelie
Marian Vanghelie

Marian Vanghelie a vorbit la postul de televiziune B1 TV despre condiţiile în care rămâne în PSD, acesta afirmând că nu vrea să fie o marionetă pentru Victor Ponta.

Marian Vanghelie a povestit despre întâlnirea pe care care a avut-o cu presedintele PSD, Victor Ponta, în Bruxelles, declarând că au vorbit şi despre condiţiile în care va ramane în partid.

"Am spus: eu rămân în PSD, dar nu oricum, să fiu o marionetă, să văd că există o serie de lucruri pe care nu le înteleg şi prin care nu putem să câştigăm alegerile. Rămân în PSD dacă ţie îţi convine să faci echipa cum vreau şi eu, nu numai cum vrei tu", a declarat Vanghelie, la B1 TV.

Deşi este dezamăgit de evoluţia PSD, primarul Sectorului 5 nu vrea să îşi facă alt partid.

"Rămân în PSD în varianta în care PSD vrea să câştigăm alegerile. Dacă vrea să le câştige are nevoie şi de Bucureşti, Brăila, Buzău, Călăraşi, toate judeţele. Nu cred că un conducător îşi poate permite să spună unor organizaţii că nu vrea să câştige sau că vrea să le câştige altfel decât vrem noi. Trebuie să-i ascultam pe cei din Brăila, dacă vrem să câştigăm în Brăila", a explicat liderul PSD, afirmând că există o serie de probleme în organizaţiile PSD din mai multe judeţe şi din Bucureşti, unde membrii nu sunt multumiţi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite