VIDEO Geoană: Domnul Iliescu - piază rea pentru partid, iar Ponta - marionetă cu apucături tiranice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană și Ion Iliescu
Mircea Geoană și Ion Iliescu

După ce a aflat că va fi exclus din PSD, Mircea Goană a făcut câteva declaraţii prin care şi-a atacat foştii colegi din patid. Vizaţi au fost Ion Iliescu, Adrian Năstase şi Victor Ponta.

"Domnul Iliescu este o piază rea pentru acest partid. Acest partid nu va avea viitor atât timp cât va sta sub pulpana lui şi infleunta nefastă a acestui om care nu se poate transforma. Acest partid, atâta vreme cât este condus din umbră de domnii Iliescu şi Năstase, nu are şanse de transformare", a declarat Geoană la sfârşitul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Mai mult de atât, preşedintele Senatului a mai precizat că Victor Ponta este "o marionetă cu apucături tiranice şi o lipsă teribilă de caracter" pe care o manipulează Ion Iliescu şi Adrian Năstase.

Comisia a decis, pe 14 noiembrie, cu 43 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" şi două abţineri, să recomande Comitetului Executiv Naţional excluderea fostului preşedinte al PSD din partid. Deşi Geoană fusese invitat în faţa Comisiei pentru a-şi spune punctul de vedre în legătură cu criticile aduse, decizia a fost luată în Comisie înainte ca acesta să ajungă la sediul partidului, motivul invocat fiind că nu şi-a confirmat anterior participarea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite