Elena Udrea vrea să candideze în Ţinutul Secuiesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului
Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului

Elena Udrea a susţinut joi, la Miercurea Ciuc, că ia în calcul varianta să candideze în Ţinutul Secuiesc pentru a colabora mai bine cu judeţele Covasna şi Harghita, potrivit Realitatea.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a apreciat eforturile autorităţilor locale din Ţinutul Secuiesc atât când vine vorba despre activităţile care s-au desfăşurat în zonă, cât şi eforturile deosebite depuse pentru a accesa fondurile europene.

"Văzând cât de mult suflet am pus şi câte lucruri s-au făcut aici fie că este vorba de drumuri, apă sau canalizare, reabilitare termică, de locuinţe ANL, chiar aşa cu Guvernul ăsta, care nu a avut foarte mulţi bani pentru că din nefericire am ajuns în timp de criză la conducerea acestui minister şi a trebuit să gestionăm fonduri relativ reduse. Ba bazin de înot, ba pationar la Cârţa... M-am gândit că poate ar fi o soluţie, dragi colegi, să vin să candidez aici, în Ţinutul Secuiesc. Atunci probabil şi colaborarea noastră ar fi mai bună şi nu ar mai fi niciun fel de discuţii în ceea ce priveşte ce se întâmplă în judeţele Covasna şi Harghita", a spus Elena Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite