Dan Diaconescu: Preşedintele Traian Băsescu pune piedici Partidului Poporului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Diaconescu a dezvăluit joi seară, în cadrul emisiunii "Ultima oră" de la Realitatea TV că mai multe formaţiuni au încercat rând pe rând, să-l cumpere. Cele mai mari piedici însă i le-a pus UNPR, formaţiune care i-ar fi oferit chiar "o poziţie fruntaşă, de lider al partidului", dar şi preşedintele Traian Băsescu.

"După eliberare (din arest, n.r.) au venit tot felul de piedici, au venit cereri de intrare în UNPR, pe o poziţie fruntaşă de lider al partidului", a spus Dan Diaconescu, la Realitatea TV.

Dan Diaconescu consideră că amânările instanţei de înregistrare a Partidului Poporului au o legătură strânsă cu Traian Băsescu şi UNPR.

"Cred că am nişte piedici majore de la preşedintele Traian Băsescu, am piedici majore de la o altă formaţiune care se cheamă UNPR", spune Diaconescu.

La electorat, Diaconescu susţine că se bazează "pe cei 60% dintre români care nu s-au prezentat niciodată la vot, care nu răspund la niciun sondaj în perioada asta".

Despre relaţia cu Traian Băsescu, Diaconescu adaugă: "N-a fost un lanţ de iubire între mine şi Traian Băsescu. Lumea a interpretat aşa fiindcă domnul Geoană nu a vrut să vină la OTV sub niciun chip. La un moment dat, el a şi rostit că nu poate să ia locul lui Ogică. Într-o seară ni l-a trimis pe Vadim pe timpii săi de antenă şi, în felul ăsta, a câştigat Traian Băsescu. Probabil că şi mulţumită OTV-ului, şi mulţumită altor posturi, şi mulţumită prestaţiei lui Geoană. De aici încolo, eu am primit ceea ce primesc se spune toţi prietenii sau toţi cei care îl ajută pe Băsescu: puţină puşcărie. Am primit patru zile de închisoare. Am fost asigurat că preşedintele nu are niciun amestec în afacerea asta după eliberare."

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite