Ponta: "Ce face domnul Boc cu locurile de muncă este o crimă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, preşedinte PSD
Victor Ponta, preşedinte PSD

Preşedintele PSD Victor Ponta a vorbit, la postul de televiziune Antena 3, despre principalele greşeli ale Guvernului Boc şi despre viziunea lui privind un viitor mai bun.

"Sunt vinovaţi că ne-au minţit, singura lor preocupare este cum să-şi plătească datoriile făcute în campanie, să dai oamenii afară în această perioadă e cea mai mare prostie, pentru că un şomer te costă mult mai mult şi, în plus, distrugi viaţa unui om.

Ceea ce face domnul Boc, croitoraşul care vine tot timpul şi taie din locurile de muncă, este o iresponsabilitate şi o crimă. Pentru noi, Partidul Social Democrat, un loc de muncă este sfânt", a declarat Victor Ponta.

Referindu-se la alte greşeli ale actualului Guvern, preşedintele PSD a menţionat şi "păstrarea ficţiunii numită cotă unică, precum şi creşterea TVA-ului".

Întrebat ce i se pare cel mai scandalos în momentul de faţă din tot ce se întâmplă, Ponta s-a referit la faptul că "nu acceptăm că modelul de după decembrie 2004, pe care eu îl numesc de dreapta, care aruncă bani în stânga şi-n dreapta, este unul care a dat faliment, s-a epuizat. Nu, ei vin, îl cârpesc, dau vina pe altcineva".

Pe de altă parte, Ponta a subliniat că nu este suficient doar ca Băsescu să fie înlăturat de la putere, dacă sistemul rămâne acelaşi, unul în care vor continua "lucrurile care s-au întâmplat în aceşti opt ani, în care un singur partid, neţinând cont de nimic, merge pe principiul, domnulele, ăştia latră, noi mergem mai departe. Ei, acest sistem aş dori să-l schimb, nu este suficient să-l schimbăm doar pe Băsescu.

Preocuparea mea principală e ca PSD să vină cu un nou model prin intermediul căruia societatea să se organizeze altfel, atât în cea ce priveşte economia cât şi din punctul de vedere al raporturilor între cetăţeni", a menţionat Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite