Ponta: Nu mă sperie să mă bat cu Băsescu după ce l-am convins pe Sârbu să îmi dea fiica de nevastă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul social-democraţilor a declarat, la Timişoara, că nu se mai teme de nimic din momentul în care l-a convins pe fostul ministru Ilie Sârbu şă i-o dea pe Daciana de soţie. Victor Ponta a adăugat că nu îl sperie o confruntare cu Traian Băsescu şi că la Cotroceni se duce întotdeauna cu o cravată violet.

"Nu mai mi-e teamă de nimic după ce l-am convins pe Ilie Sârbu să îmi dea fiica de nevastă  . (...) Nu o să am nicio teamă să mă bat cu Traian Băsescu. Cu Emil Boc am decis să nu mă mai bat, suntem categorii diferite şi nu ar fi corect lucrul ăsta. La domnul Băsescu la Cotroceni merg de fiecare dată cu o cravată violetă, nu reuşeşte să îşi impună forţele asupra mea", a declarat Ponta în faţa a sute de membrii PSD.

PSD, partidul fără direcţie

Proaspătul preşedinte al PSD-ului a declarat că multă vreme singurul ţel al formaţiunii politice pe care a ajuns să o conducă a fost să adune voturi, PSD-ul neurmând nicio cale de dreapta, nici una de stânga.

"Cred că partidul nostru, în ultimii ani, şi îmi asum şi eu alături de întreaga conducere, nu a mers pe nicio cale, nici pe dreapta, nici pe centru, aveam o singură obsesie, cum să luăm voturi", a spus Ponta.

Victor Ponta a afirmat că el nu doreşte să conducă un partid al cărui unic scop este să câştige voturi şi că PSD trebuie să îi reprezinte în continuare pe cei nemulţumiţi, altfel nu are rost să rămână un partid de stânga.

Ponta vrea o societate altfel

România anilor 2012-2014, în viziunea lui Ponta, trebuie să fie complet schimbată, nu doar să fie aduşi alţi oameni în locul lui Boc şi Băsescu.

"Trebuie să reclădim un nou model de societate. Cred că România în 2012- 2014 trebuie să fie cu totul şi cu toul schimbată de cum e acum, nu doar cu alţi oameni în locul lui Boc şi al lui Băsescu, ci cu un alt model de societate", a concluzionat Ponta.

Victor Ponta s-a aflat, miercuri, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, unde a susţinut un discurs în faţa a sute de membri ai PSD Timiş, şi a înmânat la final carnete de membri unui număr de aproximativ 200 de persoane care s-au înregistrat de curând în partid, scrie Mediafax.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite