Victor Ponta şi Daniel Constantin aşteaptă decizia Curţii pe Litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta şi Daniel Constantin
Victor Ponta şi Daniel Constantin

În urmă cu mai bine de trei ore, premierul Victor Ponta a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care îşi anunţa prietenii că se află pe litoralul românesc.

Ponta a specificat că s-a dus la plajă împreună cu familia şi cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, şi familia acestuia.

„După o lungă perioadă extrem de agitată, am profitat de aceste momente puţin mai liniştite pentru a-mi duce copiii, Irina şi Andrei, la mare. De mâine, ne întoarcem la treabă“, a mai spus Ponta în postarea de pe Facebook.

Ieri, Victor Ponta le cere miniştrilor, cu excepţia ministrului Culturii, Puiu Haşotti, să-şi amâne vacanţa pentru la anul, deoarece Guvernul are probleme importante de rezolvat în perioada următoare.

„Nu m-am putut ține de cuvânt față de dumneavoastră, să aveți vacanță anul acesta, o amânați pentru anul viitor vacanţa, cu mici excepții: domnul ministru Hașotti. Cultura sigur că mai intră în vacanță luna aceasta, ceilalți mai puțin“, le-a transmis Ponta miniştrilor.

În această săptămână, pe agenda Guvernului se găsesc discuţiile cu membrii Fondului Monetar Internaţional, Banca Mondială şi Comisia Europeană.

Ba, mai mult, „momentele puţin mai liniştite“ la care face referire Victor Ponta coincid, astăzi, cu decizia extrem de importantă a CCR care trebuie să se pronunţe pe marginea alegerilor de duminică.

Citeşte şi: Traian Băsescu: CCR decide. Nu am emoţii

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite