Vasile Blaga: Numărătoarea noastră paralelă a fost corectă. Se intră în linie dreaptă în ceea ce priveşte revenirea lui Băsescu la Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Efectuarea numărătoarei paralele a PDL a dat o prezenţă de 46, 26%, iar rezultatul BEC indică o prezenţă la vot de 46,24%. Declaraţia a fost făcută astăzi, într-o conferinţă de presă, de liderul PDL Vasile Blaga.

„Acest lucru demonstrează că PDL a spus adevarul, în timp de USL a manipulat cifrele. (...) Au avut o numărătoare paralelă care indica o prezenţă de peste 50%,  pe care au abandonat-o după ce au văzut că nu e corectă. Aici e diferenţa dintre PDL şi USL, care încalcă sistematic legea şi modifică realitatea“, a declarat Vasile Blaga.

Liderul PDL a mai precizat că în acest moment se intră în linie dreaptă în ceea ce priveşte revenirea lui Traian Băsescu la Cotroceni.

„Conform Constituţiei, CCR confirmă rezultatele. Ulterior, decizia CCR se citeşte în Parlament şi este publicată în Monitorul oficial“, a subliniat Vasile Blaga, care a acuzat USL de o nouă diversiune politică care să împiedice revenirea lui Băsescu la Cotroceni.

Mai exact, social-liberalii susţin că validarea sau invalidarea referendumului ar trebuie să se facă pe baza datelor recensământului de la Institutul Naţional de Statistică (INS). „Diversiunea a fost respinsă de INS însă prin vocea preşedintelui său (Vergil Voineagu – n.r.). INS a comunicat că datele nu au a face cu referendumul şi singura bază sunt datele comunicate de Direcţia pentru Evidenţa Populaţiei din cadrul MAI. (...). Rezultatele recensământului vor fi validate în 20 septembrie 2013“, mai spus Vasile Blaga.

Citeşte şi: Nota de plată: criza politică ne costă miliarde de euro

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite