Marian Vanghelie vrea să-şi dea băiatul la Oxford

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie spune că fiul său, Alexandru, ar putea alege celebra Oxford pentru a-şi face studiile universitare. „Pe listă este însă şi Cambridge", a precizat primarul „care este".  

Vanghelie a declarat pentru „Adevărul" că, pentru a-şi creşte şansele de a fi admis la Oxford, fiul său, în vârstă de 16 ani, a urmat acolo un curs pregătitor de trei săptămâni. Cursul s-a desfăşurat în a doua jumătate a lunii iulie. „Nu, nu a fost un curs de engleză că baiatul meu vorbeşte o engleză.....A fost aşa...au venit acolo profesori de la Universitate şi le-au explicat ce o să înveţe, ce materii o să li se predea, treburi din astea....Vedeţi, cursul o să-i dea foarte bine la CV", a explicat Vanghelie. Vicele social-democrat a ţinut să precizeze însă că el şi fiul său nu au luat încă o decizie definitivă în privinţa universităţii şi că o opţiune ar putea fi o altă universitate din regatul Unit: Cambdridge. Pe Vanghelie nu l-a lăsat inima să nu-şi vadă fiul timp de trei săptămâni aşa că a zburat până la Londra ca să-i facă o vizită.
Un astfel de curs la Oxford costă între 5.000 şi 6.000 de euro. Oxford şi Cambridge sunt cele mai vechi universităţi din Anglia şi se află în fruntea clasamentelor universităţilor din întreaga lume.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite