Cine câştigă mai mult decât Traian Băsescu? Şase consilieri prezidenţiali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a câştigat în luna aprilie mai puţin decât şase dintre consilierii săi.

În timp ce şeful statului a încasat la final de lună  6.702 lei, şase dintre consilierii săi au încasat, în aceeaşi lună, peste 7.000 de lei, ajungând până la peste 8.800 de lei.

Consilierul prezidenţial de la Departamentul de Sănătate Publică, Virgil Păunescu, a încasat cei mai mulţi bani dintre angajaţii Administraţiei Prezidenţiale: 8.861 lei. 3.500 de lei a încasat acesta de la alte instituţii de stat.

Topul celor mai mari venituri de la Palatul Cotroceni este completat de Ion Oprişor, consilier de stat, Departamentul Securitate Naţională, care a încasat, în aprilie 8.397 lei, dintre care 3.367 lei reprezentând venituri de la alte instituţii de stat, şi de Crişan Ion, consilier la acelaşi departament, care a avut venituri de 7.801 lei, din care 4.333 lei au fost obţinuţi de la alte instituţii de stat. Potrivit documentului făcut public pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, cei doi fac parte din personalul detaşat MAE, MAPN, SRI, MAI.

Venituri frumuşele au avut, în aprilie, şi alţi trei consilieri: Bogdan Tiberiu-Cazaban, consilier de stat, Departamentul de Culte  – 7.774de lei (3.081 lei obţinuţi de la altă instituţie de stat), Ştefan Deaconu – consilier prezidenţial, Departamentul Constituţional Legislativ – 7.669 de lei, dintre care 2.308 lei plătiţi de o altă instituţie de stat, şi Terente Merce, consilier – 7.008 lei. Şi Merce a obţinut venituri de 3.480 lei de la o alt instituţie a statului.

Aflaţi aici ce salarii sunt în Administraţia Prezidenţială.


Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite