Tinerii PDL îl ajută pe Crin să se trezească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi tineri au protestat, astăzi, în faţa Palatul Parlamentului, aducând mai multe perne, ceasuri deşteptătoare şi un filtru de cafea, obiecte dedicate preşedinteleui PNL, Crin Antonescu, căruia îi solicită "să se trezească".

Grupul format din 25-30 de tineri au afişat pancarte cu următoarele mesaje: "Crin, somn uşor, vise plăcute, puricii să te sărute!", "E un lucru permanent, Crin lipseşte din Parlament!", "Antonescu doarme dus, din zori până la apus!", "România, trezeşte-mă!", "Somnorosul Antonescu, senatorul absentescu".

Deşi la început unii dintre aceştia au declarat, că fac parte din organizaţia de tineret a PDL, ulterior şi-au declinat apartenenţa politică şi le-au spus jurnaliştilor că sunt "simpli tineri" care-i cer lui Crin Antonescu să meargă la serviciu.

Protestul a fost intrerupt după jumătate de oră, de reprezentanţii Jandarmeriei, pe motiv că nu este autorizat. Aceştia le-au transmis protestatarilor transmis că, nefiind autorizat, protestul încalcă prevederile legale şi i-au somat să părăsească zona în cinci minute.

Tinerii au lăsat în faţa Palatului Parlamentului, patru perne, trei ceasuri deşteptătoare şi trei pahare cu cafea. Toate acestea aşezate pe trei cutii de carton cu mesajele: "Cafea pentru Crin Antonescu", "Perne pentru Crin Atonescu" şi "Ceasuri deşteptătoare tot pentru Crin Antonescu".

Liderul PDL Bucureşti, Elena Udrea, a scris pe blogul personal că în perioada în care a fost ministru, deşi nu a primit indemnizaţia de deputat, a mers la Parlament şi a votat "de mult mai multe ori decât cei doi copreşedinţi ai USL" .

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite