Ce avere are deputata Teo Trandafir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăta deputată democrat-liberală, Teo Trandafir, este proprietara unui teren de 1800 de metri pătraţi şi a unei case în localitatea Drăgăneşti-Vlaşca (judeţul Teleorman, n.r), conform declaraţiei de avere, postate pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Intrată recent în Parlament, fosta vedeta de televiziune Teo (Teodora) Trandafir şi-a făcut publică declaraţia de avere şi de interese.

Casa din Drăgăneşti-Vlaşca nu este singura proprietate deţinută de fosta vedetă de televiziune. Acesta mai are un apartament în Bucureşti. De asemenea, Teo are, în trei conturi,  7.197 de euro şi este acţionar unic sau acţionar la trei societăţi comerciale.

Teo Trandafir a ajuns direct de pe ecranele televizorului în plenul Parlamentului în urma alegerilor parţiale organizate în 25 aprilie în Colegiul 19 Bucureşti. Ea a fost votată de 54,02% dintre bucureştenii din acest colegiu care s-au prezentat la urne, în timp ce contracandidata sa,  Liliana Mincă, a primit 45,98% din voturi. Fosta vedetă de televiziune a depus miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, jurământul de credinţă către ţară şi popor în calitate de deputat PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite