Lăzăroiu: Sfârşitul anului, termenul de graţie pentru Guvernul Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul prezidenţial  Sebastian Lăzăroiu  a declarat la TVR 1 că termenul de graţie pentru Executivul condus de Emil Boc este sfârşitul acestui an, deoarece până atunci ar trebui să dureze programul de austeritate.

"Termenul de graţie ... sfârşitul acestui an, pentru că acest program de austeritate ar trebui să ţină până la 31 decembrie. Sigur, în paralel se vor lua măsuri de restructurare şi se poate reveni la salariile de acum, în funcţie de cât de mult se progresează cu restructurarea administraţiei şi cât de mult reuşeşte economia să-şi revină", a declarat Lăzăroiu la TVR 1.

Sebastian Lăzăroiu a precizat că actualul Executiv ar trebui să beneficieze şi de anumite circumstanţe, deaorece a fost s-a instalat în funcţie abia în urmă cu câteva luni.

"O evaluare realistă a actulalului Cabinet eu cred că ne poate duce uşor la concluzia că avem miniştri competenţi. E adevărat că au fost foarte multe stângăcii de comunicare, de unde de multe ori s-a tras concluzia că oamenii ăştia nu ştiu pe ce lume sunt", a susţinut Lăzăroiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite