şandru: Stolojan împărţea banii Securităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PIN, deputatul Lavinia şandru, a declarat, ieri, că Nicolae Ceauşescu, Theodor Stolojan şi şeful Securităţii erau cei trei oameni care împărţeau banii pentru acţiunile de

Vicepreşedintele PIN, deputatul Lavinia şandru, a declarat, ieri, că Nicolae Ceauşescu, Theodor Stolojan şi şeful Securităţii erau cei trei oameni care împărţeau banii pentru acţiunile de poliţie politică. "Theodor Stolojan este cel mai important reprezentant al statului totalitar de dinainte de 1989 care deţine o funcţie politică în momentul de faţă. El era unul din cei trei oameni care împărţeau banii Securităţii pentru acţiuni de poliţie politică. El, în calitate de şef al Direcţiei de Aport Valutar Special, Nicolae Ceauşescu şi şeful Securităţii hotărau circuitul banilor negri, care trebuiau să acopere acţiunile de poliţie politică ale Securităţii într-un fel", a afirmat vicepreşedintele PIN.
Lavinia şandru a apreciat că ministrul de externe Mihai Răzvan Ungureanu ar putea intra sub incidenţa legii lustraţiei. "Ungureanu face parte din victimele colaterale", a spus vicepreşedintele PIN, Lavinia şandru. Ea a apreciat că legea nu trebuie să fie modificată doar pentru a evita sancţionarea unei persoane sau a alteia.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite