VIDEO O revoluționară către președintele Curții Constituționale: ”Handicapatule!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fostă grefieră în instanță și actuală președintă a unei organizaţii de revoluționari, Schicht Mariana, și-a strigat, luni, nemulțumirile pe holurile Parlamentului.

Ea a adus și acuze grave la adresa președintelui Curții Constitușionale Augusin Zegrean numindu-l "handicapat", un om care nu are dreptul să judece votul a 7,4 milioane de români. De alfel, pe când femeia spunea aceste lucruri Zegean tocmai explica presei că nu primeşte pensie de handicap.

"107 milioane de la bugetul de stat! 107 milioane de la gura copiiilor! Handicapatule!", i-a strigat femeia lui Augustin Zegrean.

Acuzațiile revoluționarei s-au adresat și președintelui suspendat Traian Băsescu, ea spunând că este un "infractor", transmite NewsIn.

"Sunt vicepreședinta Federalei revoluționarilor din România, împușcată în Revoluție. Tatăl meu a fost împușcat pe front. Bunicul meu a fost în lagăr la Auschwitz. Și am dreptul să vorbesc și sunt fostă grefieră de instanță. Traian Băsescu, cetățeanul Traian Băsescu a comis infracțiunea penală de instigare a populației să nu se prezinte la vot și pe toate căile împreună cu cei care sunt instigatori și au aderat la grupul infracțional a cetățeanului Traian Băsescu sunt pasibili de pedeapsă penală pentru ceea ce au făcut. Iar poporul român, 7,4 milioane, a votat demiterea lui Băsescu pentru că el nu avea dreptul să își bată joc de Constituția României", a declarat revoluționara.

Acesta susține că președintele suspendat Traian Băsescu trebuie să fie judecat și condamnat pentru că s-a folosit de Constituție în campanie electorală. "Protestez împotriva infractorului, cetățeanului Traian Băsescu care și-a bătut joc de Constituția României, pe care a lipit-o pe garaj. Este infracțiune prevăzută în Codul penal. Și trebuie judecată și condamnată. Iar Zegrean este handicapat, judecător handicapat. Are un salariu de 100 de milioane de la bugetul statului român și nu avea dreptul să judece poporul român. Poporul român este suveran, el nu poate fi îngenuncheat", a mai spus Schicht.

Întrebată cum a intrat în clădirea Parlamentului, revoluționara nu a dat foarte multe detalii, dar s-a declarat în fața jurnaliștilor ca fiind reprezentanta tuturor românilor care au votat pentru demiterea președintelui suspendat Traian Băsescu. "Nu jignesc pe nimeni, spun un adevăr. Una este să jignești și alta este să spui adevărul. Eu am intrat în Parlament. Nu am legitimație de acces, am predat-o. Eu reprezint cei 7,4 milioane de oameni care au votat", a explicat aceasta.

Totodată, femeia a făcut o înștiințare către mai multe instituții ale statului împotriva liderilor PDL care au săvârșit infracțiunea de boicot. Printre cei pe care îi acuză Mariana Schicht se află și jurnaliști, ca de exemplu, Andreea Pora, Emil Hurezeanu, dar și scriitorul Gabriel Liiceanu. Scrisoarea acesteia a fost trimisă către Procurorul General, președintele interimar al României, premierului, Parlamentului, Parchetului de pe lângă judecătoria sectorului 1.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite