Fenechiu şi Adomniţei se retrag din conducerea PNL. Fenechiu infirmă demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adomniţei şi Fenechiu
Adomniţei şi Fenechiu

Vicepreşedintele PNL, Relu Fenechiu, şi deputatul liberal, Cristian Adomniţei, şi-au anunţat demisia din structurile de conducere ale PNL, potrivit B1TV.

UPDATE 13.45: Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că gestul lui Cristian Adomniţei de a demisiona din BPC al PNL este unul de onoare, dar care urmează a fi validat de către structurile interne ale partidului.
„Gestul lui Adomniţei e de onoare, îl respectăm. Adomniţei rămâne unul din liderii PNL în care PNL pune mari speranţe. A fost un exemplu de onoare. Noi l-am acceptat ca atare. Acest gest urmează să-l validăm în structurile interne“, a declarat Vosganian.

UPDATE 12.13: Contactat de Antena 3, Relu Fenechiu a infirmat demisia. Acest a declarat că va da publicităţii un comunicat de presă în acest sens.

De altfel,  Relu Fenechiu, șef al campaniei PNL pentru referendum, a declarat că va demisiona din toate funcțiile deținute în PNL, dacă Traian Băsescu se întoarce la Cotroceni.

„În condițiile în care Traian Băsescu se va întoarce la Cotroceni, eu am spus ca voi demisiona din toate funcțiile de conducere din PNL. Deocamdată nu s-a întors și luptăm în continuare. Vor fi oameni care vor analiza dacă această campanie pentru referendum a fost bine făcută sau nu“, a precizat Fenechiu.

Cristian Adomniţei îşi explică demisia prin rezultatele slabe obţinute la referendum.

„Eu mi-am luat un angajament în faţa colegilor mei, în timpul campaniei, potrivit căruia în cazul în care Iaşiul nu se situează în primele cinci judeţe din ţară ca prezenţă la vot îmi voi da demisia din Biroul Politic Central. Acest lucru nu s-a întâmplat şi am demisionat“, precizează Adomniţei.

Vom reveni cu detalii

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite