Radu Stroe: Teo Trandafir vs. Liliana Mincă, "o ciufuleală între doamne" la Colegiul 19 din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liberalul Radu Stroe s-a arătat amuzat de propunerea PDL-ului, în persoana lui Teo Trandafir, pentru postul de deputat în Colegiul 19 din Capitală, adăugând că vom asista la o "ciufuleală între doamne", în loc de confruntare electorală.

Secretarul general al PNL, care s-a luptat pentru postul de deputat cu nimeni altul decât democrat-liberalul Honorius Prigoană, a precizat că propunerea PDL-ului pentru Colegiul 19 s-ar traduce prin "pâine şi circ".

"Eu aş traduce simplu: pâine şi circ.  Dacă nu pot să dea poporului pâine, pedeliştii îi dau circ. Că cine e Teo Trandafir? O actriţă glumeaţă. În loc să dea un om politic cât de cât capabil să se gândească la problemele economice, punctul de pensie, la sindicalişti, la sănătate, învăţământ, dă un circar", a susţinut Radu Stroe.

Vedeta de televiziune se va lupta pentru voturile bucureştenilor cu fosta directoare de la Loteria Română,  Liliana Mincă, candidata PSD-PC.

"În ţara românească şanse există acolo unde te aştepţi mai puţin. Sigur că fiecare are şansa lui. Înţeleg că de la PSD+PC este Liliana Mincă, doamna aceea de la Loteria Naţională, doamna aceea e economistă, e pricepută. Mi se pare că o să fie o ciufuleală între doamne, dacă pot să mă exprim aşa, cu deosebirea că Mincă are înclinaţii, aplicaţii şi experienţă în domeniul economic, deci are o raţiunea de a fi trimisă în Parlament, cealaltă e cu emisiunile de telenovele şi de circ de la televiziune. Cred că va fi lesne pentru popor să aleagă, dar vom vedea", a conchis Stroe, citat de Mediafax.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite