"Avem puterea sa trimitem PSD departe de banii romanilor!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia lansarii candidatilor liberali pentru alegerile locale, presedintele PNL a sustinut un nou atac vehement impotriva PSD

Vineri 30 aprilie, la Sala Sporturilor din Brasov, Partidul National Liberal si-a lansat candidatii pentru alegerile locale din 6 iunie 2004. Sub sloganul "impreuna pe un drum mai bun", 5.000 de liberali din toata tara s-au adunat pentru a marca inceperea campaniei electorale pentru primariile, consiliile locale si consiliile judetene din Romania. Vorbitorii liberali, primari in functie si candidati la alegeri, au acuzat coruptia PSD si au vorbit despre necesitatea schimbarii in administratia locala. Seful campaniei PNL pentru alegerile locale, Gheorghe Flutur, a cerut stoparea jafului din judete practicat de actualul partid de guvernamant, afirmand ca PNL vizeaza "debaronizarea Romaniei" in aceasta vara. Momentul culminant al manifestarii a fost discursul presedintelui Theodor Stolojan. in fraze scurte, penetrante, presedintele liberal a atacat dur coruptia PSD si a punctat masurile liberale pentru schimbarea in bine a administratiei locale din Romania. Redam in continuare pasajele-cheie ale discursului.
Destinul Romaniei nu a inceput si nici nu se va termina cu regimul Adrian Nastase!
"Liderii partidului de guvernamant au inoculat ideea ca destinul PSD este sa fie in fruntea Romaniei. Vai si amar de destinul unui popor care va fi condus la nesfarsit de partidul domnilor Adrian Nastase, Octav Cozmanca, Serban Mihailescu, Marian Oprisan si Marian Vanghelie. Din fericire, destinul Romaniei nu a inceput si nici nu se va termina cu regimul Adrian Nastase! (...) Viitorul natiunii noastre trebuie separat cat mai repede de gasca politica condusa de premierul Adrian Nastase, pentru ca altfel insasi dezvoltarea tarii este in pericol. Romania nu se poate dezvolta daca banii Europei sunt tocati prin firme clientelare. Romania nu poate merge inainte daca judetele sunt transformate in feude ale baronilor PSD. Romania nu va fi prospera daca ne intoarcem la cultul personalitatii".
PSD este raul din spatele coruptiei
"Coruptia inseamna saracie, pentru ca banii sunt deturnati din drumul lor firesc spre buzunarele cetatenilor catre conturile baronilor PSD si catre clientela politica a partidului de guvernamant. Coruptia instaureaza inechitatea bazata pe hotie si exclude din viata noastra pe cei merituosi. Coruptia inseamna frica si nesiguranta, pentru ca infractorii isi dezvolta retelele crimei nestingheriti de cei care ar trebui sa ii prinda si sa-i condamne. Coruptia inseamna nedreptate, pentru ca cei multi si cinstiti sunt oprimati si calcati in picioare de cei putini si aroganti (...) Sta in puterea noastra sa castigam pe 6 iunie! (...) Avem puterea sa trimitem PSD departe de banii romanilor!"
PNL, partidul integrarii europene
"Am stabilit impreuna ceea ce vom face. Vom elimina birocratia si ineficienta administrativa. Vom conduce cu responsabilitate, vom da legi bune si vom aplica acele legi bune deja existente (...) Vom reduce impozitele si taxele locale, vom stimula afacerile si vom crea prosperitate in comunitatile locale din Romania (...) Vom fi partidul integrarii europene in comunele, orasele si municipiile pe care le vom administra".
Un razboi total si permanent: PNL contra PSD
"Stimati colegi, societatea romaneasca de astazi se poate defini simplu. Avem de-o parte fortele conservarii, reprezentate de PSD. Avem de cealalta parte fortele schimbarii, reprezentate in primul rand de Partidul National Liberal. Aceste doua forte sunt angajate intr-un razboi total si permanent (...) intre aceste doua forte nu poate exista cale de intelegere. Nu poate exista nici macar armistitiu, pentru ca reprezentam doua viziuni diferite si doua lumi diferite (...) Ei, cei din PSD, se hranesc din inertii, din temeri si frustrari. Noi, liberalii, ne extragem actiunile politice din sperantele oamenilor, din dorinta lor de a progresa si de a prospera".
PNL ofera mesajul limpede si viu al schimbarii
"Astazi, Romania se trezeste. Dupa ani de zile in care a mers cu pasi cazniti spre viitor, in care s-a lasat atrasa de iluzia unui trecut disparut si i-a fost frica de un viitor mai bun, Romania se trezeste. Pentru aceasta Romanie - care spera mai mult, care vrea mai mult, care poate mai mult - Partidul National Liberal este pregatit sa ofere mesajul limpede si viu al schimbarii (...) Sa mergem cu totii impreuna pe un drum mai bun!"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite