Puiu Haşotti: Noul statut propus de Antonescu este nedemocratic şi antiliberal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puiu Haşotti, senator PNL
Puiu Haşotti, senator PNL

Senatorul Puiu Haşotti nu vede utilitatea congresului Partidului Naţional Liberal, iar proiectul de statut propus de Crin Antonescu i se pare "nedemocratic şi antiliberal".

"Cred că  Congresul în mare măsură este inutil pentru că în noul Birou Politic se vor regăsi 70-80% din vechii membri  şi este un Statut nedemocratic şi antiliberal, pentru că se alege pe liste", a explicat Puiu Haşotti, liderul grupului parlamentar al PNL din Senat, citat de Mediafax.

Totodată acesta şi-a exprimat nelămurirea faţă de neincluderea pe lista lui ANtonescu a lui Călin Popescu Tăriceanu şi Ludovic Orban.

"Nu pot înţelege de ce Tăriceanu şi chiar şi Orban sunt excluşi de pe lista lui Crin", a precizat Haşotti, care a evitat să precizeze pe cine va susţine pentru şefia partidului.

Liberalii s-au întrunit astăzi într-un congres extraordinar pentru a se pronunţa asupra Statutului propus de Crin Antonescu şi care prevede alegerea noii conduceri pe liste. După adoptarea Statutului, va fi convocat un nou Congres pentru sâmbătă, în care să fie aleasă conducerea partidului, conform noilor prevederi.

Până acum, pentru postul de preşedinte al partidului şi-au anunţat candidatura Crin Antonescu, Ludovic Orban şi Viorel Cataramă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite