Băsescu salută semnarea protocolului pentru ratificarea Tratatului de Stabilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu salută semnarea protocolului privind ratificarea de către România a Tratatului fiscal al UE de către formaţiunile din coaliţie.

Şeful statului apreciază gestul partidelor şi formaţiunile politice drept unul făcut "în interes naţional", care denotă responsabilitate.

Partidele din coaliţie au convenit, prin parafarea protocolului de aderare la Tratatul de guvernanţă fiscală, că susţin semnarea de către şeful statului la Consiliul European a acestui document şi susţin în Parlament adoptarea legii de ratificare a tratatului până la 31 decembrie 2012.
Documentul a fost semnat de liderul PDL, Emil Boc, liderul UDMR, Kelemen Hunor, liderul UNPR, Gabriel Oprea şi de liderul grupului minorităţilor, Varujan Pambuccian . În document a fost lăsat spaţiu pentru semnăturile liderilor USL.

La evenimentul în cadrul căruia a fost semnat Tratatul de Stabilitate a participat şi premierul Mihai Răzvan Ungureanu.

Traian Băsescu a atras atenţia asupra urgenţei cu care trebuie semnat Tratatul de Stabilitate, încă de luni, după consultările pe tema aceluiaşi acord pe care le-a avut cu coaliţia guvernamentală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite