Principele Radu: "Nu mai candidez la Preşedinţia României"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principele Radu nu mai doreşte să candideze la funcţia de preşedinte al României, potrivit declaraţiilor făcute vineri, la Deva, cu prilejul lansării volumului său 'Provizoratul istoric'.

'Încercarea mea (din anul 2009, n.red.) a fost una de a salva instituţia preşedintelui României de această confuzie extraordinară pe care o adânceşte în fiecare zi, prin politizarea excesivă a funcţiei. A fost un semnal de alarmă dat societăţii româneşti, că nu poate merge mai departe dacă nu are în funcţia supremă în stat un om care să prezinte, cu adevărat, echilibrul şi armonia ţării. Se pare, însă, că românii gândesc altfel şi mă bucur pentru fiecare izbândă a lor şi a noastră, în fiecare zi', a spus Principele Radu.

Principele Radu şi-a lansat, vineri, la Deva, volumul 'Provizoratul istoric', cartea fiind apărută la Editura Polirom, în urmă cu două luni. La eveniment au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, oameni de cultură locali, cadre didactice, scriitori.

Potrivit Agerpres, cartea s-a bucurat de succes în rândul celor prezenţi, volumele pregătite pentru manifestarea culturală fiind insuficiente faţă de numărul solicitărilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite