Ponta: Băsescu şi Voronin “sunt prieteni, cântau şi se ţineau de umeri în cârciumi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu, Victor Ponta, Vladimir Voronin
Traian Băsescu, Victor Ponta, Vladimir Voronin

Traian Băsescu şi Vladimir Voronin "sunt prieteni, sunt identifici, cântau împreună, se ţineau de gât prin cârciumi", a afirmat, luni, preşedintele PSD, Victor Ponta, în cadrul Comitetului Executiv al partidului. Comentând alegerile din Republica Moldova, liderul PSD l-a comparat, astăzi, pe preşedintele României cu şeful Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM).

În deschiderea şedinţei Comitetului Executiv al PSD (CExN), Victor Ponta a trecut în revistă principalele evenimente politice din ultimele zile, referindu-se şi la alegerile din Republica Moldova.

Citeşte şi:
Alegerile parlamentare în Republica Moldova: Rezultatele parţiale: PCRM - 39,9%, PLDM - 29%

Ponta: "România este în mâinile lui Dracu-Băsescu"

Preşedintele PSD a lansat o serie de atacuri la adresa PDL, partid pe care îl acuză că pregăteşte deja "o uriaşă fraudă electorală", asemenea celei din Republica Moldova, pe care doreşte să o "preîntâmpine" la următoarele alegeri din România.

"Partidul comunist al domnului Voronin, iar aici al domnului Băsescu" sunt partide "care încearcă să obţină voturi nu prin convingeri şi programe, ci prin alte metode", a afirmat Victor Ponta, cu ocazia CExN.

De altfel, Ponta s-a referit la Vladimir Voronin comparându-l cu Traian Băsescu: "Amândoi sunt prieteni, sunt identifici, cântau împreună, se ţineau de gât prin cârciumi".

Liderul social-democrat a lansat şi o serie de atacuri la adresa PDL, informează Mediafax. În opinia lui Victor Ponta, una dintre explicaţiile pentru care acest partid nu a mai scăzut sub 15% în sondaje este faptul că democrat-liberalii "controlează tot ce înseamnă sistem administrativ, cu zeci de mii de oameni angajaţi pe criterii politice şi cu zeci de firme clientelare".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite