A plecat președinte interimar și s-a întors președinte al Senatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu și soția sa, Adina Vălean, s-au întors ieri în țară (captură România TV)
Crin Antonescu și soția sa, Adina Vălean, s-au întors ieri în țară (captură România TV)

Președintele Senatului, Crin Antonescu, s-a întors ieri după-amiază în țară, după două săptămâni de concediu petrecute în Italia. Liberalul nu a vrut să facă declarații de presă din Aeroportul Otopeni.

"Nu port discuţii în aeroport. Aştept mâine, avem conferinţă de presă", le-a declarat Antonescu jurnaliștilor de la România TV.

Liberalul s-a întors în țară după aproape două săptămâni de vacanță. El a plecat din țară imediat după ce Curtea Constituțională s-a pronunțat în privința validității referendumului.

Deși interimatul lui la Cotroceni a încetat și ar fi trebuit să-și reia atribuțiile de șef al Senatului pe 3 septembrie, Antonescu a decis să-și termine concediul petrecut alături de soția sa, europarlamentarul PNL Adina Vălean.

Astfel, președintele Senatului a absentat în primele zile de lucru de când aleșii poporului s-au întors la muncă. De asemenea, negocierile privind configurația Biroului Permanent în această ultimă sesiune a Parlamentului, dinaintea alegerilor legislative din 9 decembrie, au avut loc în absența sa.

Deși interimatul lui a expirat pe 3 septembrie, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, Petru Filip a fost delegat de Antonescu să conducă ședințele Senatului în perioada 4-5 septembrie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite