500 de peremişti, contra lui Vadim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peremiştii constănţeni şi din alte judeţe vor organiza sâmbătă un protest la sediul central al partidului, pentru a cere "întronarea unei democraţii reale în interiorul PRM şi schimbarea

Peremiştii constănţeni şi din alte judeţe vor organiza sâmbătă un protest la sediul central al partidului, pentru a cere "întronarea unei democraţii reale în interiorul PRM şi schimbarea mesajului politic al partidului, a modalităţilor de transmitere a acestuia şi modernizarea PRM".

Cea mai mare nemulţumire este legată de modul în care Corneliu Vadim Tudor (foto) conduce formaţiunea politică. Potrivit liderului Grupului de Iniţiativă pentru Reformarea Partidului România Mare (GIR-PRM) proaspăt exclus din partid, Radu Comănici, un număr de 500 de membri PRM şi simpatizanţi din Constanţa, Argeş, Dolj şi Vrancea sunt aşteptaţi să participe la această acţiune.

Organizatorii vor mai cere şi "alegerea unei noi conduceri, care să respecte statutul şi care să dea autoritate forurilor competente în luarea deciziilor politice, inclusiv în ceea ce priveşte promovarea".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite