Moţiunea simplă împotriva lui Şeitan va fi dezbătută astăzi în Camera Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Şeitan, ministrul Muncii
Mihai Şeitan, ministrul Muncii

Moţiunea simplă împotriva ministrului Muncii, Mihai Şeitan, va fi dezbătută astăzi la ora 16.00.

Camera Deputaţilor va dezbate astăzi, de la ora 16.00, moţiunea depusă de 52 de  deputaţi PSD cu tema "Şeitan, un tsunami PDL care înghite salariile, pensiile şi locurile de muncă ale românilor".

Pentru ca moţiunea să treacă are nevoie de susţinerea majorităţii deputaţilor prezenţi. În cazul în care o moţiune simplă este aprobată, hotărârea Camerei se va trimite Guvernului, care va ţine cont de poziţia exprimată în cuprinsul respectivei moţiuni.

Liberalii votează cu PSD

Deputaţii liberali au anunţat că susţin moţiunea depusă de colegii lor de la PSD, a anunţat  vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian. Acesta a adăugat că PNL va sancţiona mereu modul în care Guvernul respectă punctul de pensie şi gestionează criza.

"În ceea ce priveşte moţiunea simplă a PSD privind pensiile, decizia este următoarea: reprezentanţii noştri vor exprima punctul de vedere al PNL care sancţionează modul în care Guvernul înţelege să respecte punctul de pensie de 45% şi garantarea veniturilor reale ale pensionarilor din perspectiva faptului că lipsa de măsuri pentru mărirea locurilor de muncă şi combaterea şomajului duc în consecinţă şi la reducerea fondului de pensie şi că adevăratul motiv al Guvernului este incapacitatea de a putea gestiona efectele crizei economice şi, în consecinţă, parlamentarii noştri din Camera Deputaţilor vor vota pentru această moţiune", a declarat Vosganian, după şedinţa BPC al PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite