Avocatul Monicăi Iacob Ridzi: "Doamna ministru nu cunoştea nimic despre mailuri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gazeta Sporturilor face publice nişte discuţii telefonice dintre Monica Iacob Ridzi şi un funcţionar din minister din care reiese că Monica Iacob Ridzi se temea că telefonul de serviciu este ascultat.

Avocatul fostului ministru al Tineretului şi Sportului a declarat, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, că nu este normal ca interceptările aflate într-un dosar de urmărire penală să fie făcute publice.

"Din interceptări nu rezultă că ar fi cerut cuiva să şteargă ceva. Doamna ministru nu cunoştea nimic despre mailuri", a declarat Alexandru Chiuciu, avocatul fostului ministru.

Mugur Ciuvică este de părere că "e util pentru opinia publică să apară astfel de informaţii, chiar dacă nu sunt tocmai legale".

Interlocutorul Monicăi Iacob Ridzi din interceptările făcute publice de Gazeta Sporturilor o anunţă pe aceasta că DNA-ul a intrat în posesia unor mailuri.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely este de părere că "fiecare ministru trebuie să îşi aume răspunderea în momentul în care vine în post. Până acum ministerul Mediului e curat ca lacrima. Dacă un ministru impune un anume principiu, atunci subalternii nu au curajul să facă altfel".

Ridzi este acuzată de abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual în legătură cu fapte de corupţie, uz de fals în legătură cu fapte de corupţie şi participaţie improprie la infracţiunea de fals intelectual la Legea contabilităţii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite