Mitrea: Diaconescu a demisionat pentru că ştie cine l-a urmărit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cine îl susţine  pe Miron Mitrea
Cine îl susţine pe Miron Mitrea

Miron Mitrea a declarat pentru adevarul.ro că plecarea din rândul social-democraţilor a lui Cristian Diaconescu este "o problemă politică delicată pentru PSD" şi prima dintre crizele pe care le va avea de gestionat tânărul şef al partidului.  "Este un moment politic delicat pentru PSD. Victor (Ponta, n.r) va avea multe crize de gestionat. Acesta este doar prima", a declarat Miron Mitrea.

Potrivit acestuia, decizia luată de Diaconescu arată că fostul ministru de Externe ştie cine este în spatele urmăririi sale. "Înseamnă că a aflat cine a făcut acea urmărire. Acea istorie este clar cea care i-a determinat decizia. Probabil că s-a lămurit", a spus pentru adevarul.ro Miron Mitrea.

Potrivit acestuia, plecarea lui Diaconescu la independenţi transformă acest grup într-un nucleu puternic pentru un viitor partid de stânga.

Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor în guvernul Năstase, este unul dintre liderii de bază ai PSD-ului, mai ales după revenirea în forţă a grupării fostului premier la cârma partidului prin câştigarea şefiei partidului de Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite