Fost ministru al Culturii: „Chiar dacă aş fi fost homosexual, care e problema?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timpul unui schimb de replici cu jurnalista Corina Drăgotescu, fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, a explicat că nu este bine să scormonim chestiunile personale ale oamenilor din poltică. El s-a dat dat exemplu pe sine în vremea de după divorţ când nu a mai apărut însoţit de nicio femeie şi au apărut zvonuri că ar fi homosexual.

Întreg scandalul a pornit de la numirea Manuelei Vulpe drept ambasador al României în Argentina. Lucrurile nu s-ar fi precipitat dacă doamna în cauză nu ar fi fost în centrul unui scandal sexual cu numai câţiva ani în urmă.

Concret, în 2007, mai multe ziare centrale au dat publicităţii e-mailuri personale trimise unor oameni din politică, între care consilierului prezidenţial de atunci, Theodor Baconski (actual ministru de Externe) şi şefului Cancelariei primului-ministru, Dorin Marian.

Aflat în emisiune, Theodor Paleologu a sărit în apărarea colegului său de partid, Teodor Baconski, spunând că nu este oportună scormonirea în viaţa personală a tuturor.

"Problema este de decenţă de a nu scormoni în viaţa personală a tuturor. Adică ce facem acum, ne uităm pe cheie şi nu vedem că este scandalos că s-a intrat pe contul cuiva şi că s-a etalat aşa ceva în presă. Credeţi că un ziar din altă ţară şi-ar permite aşa ceva? Să etaleze emailurile personale ale unor oameni. Eu dacă am scris unei prietene înseamnă că sunt descalificat", a spus Paleologu.

Vezi aici ce replică i-a dat Corina Drăgotescu fostului ministru al Culturii

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite