Lucian Croitoru nu se vrea ministru de Finanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Croitoru
Lucian Croitoru

După ce a fost în postura de premier desemnat, Lucian Croitoru este vehiculat acum pentru postul de ministru de Finanţe în viitorul cabinet Boc.

Citiţi aici care ar putea fi componenţa viitorului guvern Boc şi dacă vor fi înlăturaţi de la şefia ministerelor greii PDL Vasile Blaga, Radu Berceanu sau blonda Elana Udrea.

Consilierul guvernatorului BNR declară, însă, că nu are de gând să preia Finanţele, deoarece are "alte proiecte", potrivit NewsIn.

"Nu am primit nicio propunere. Aş fi măgulit, aş considera onorantă o astfel de ofertă, însă nu i-aş da curs deoarece am alte proiecte", a spus Croitoru.

Croitoru a fost desemnat premier după ce guvernul Boc a picat în Parlament. Nici cabinetul condus de economistul Croitoru nu a avut o soartă mai bună, fiind respins de Parlament pe 4 noiembrie.

Numele lui Croitoru a fost inclus pe lista scurtă a viitorului guvern după ce Vasile Blaga a declarat că acesta "ar putea fi un foarte bun ministru de finanţe".

Întrebat dacă apreciază că ar fi necesară o schimbare la conducerea MFP, Blaga a opinat că, "ar fi nevoie de o viziune mai constructivă, şi nu de una contabilă".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite