Ioan Oltean, vicepreşedinte PDL: Guvernul ar putea renunţa la reducerea cu 15% a pensiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal, Ioan Oltean, le dă o sperenţă pensionarilor, afirmânnd, în cadrul unei conferinţe de presă, că Executivul ar putea renunţa la reducerea cu 15% a pensiilor, fără a preciza care sunt şansele ca acest lucru să se întâmple.

Liderul PDL a precizat, că dion punctul său de vedere, diminuarea pensiilor este o măsură nepotrivită, dar nu s-a pronunţat până acum public, fiindcă a respectat decizia luată la nivelul structurilor de conducere ale PDL.

„Reducerea cu 25% a salariilor este o măsură care nu va putea fi modificată. Există, în opinia mea, o şansă de a se regândi, probabil, măsura care vizează reducerea pensiilor. Există o şansă, nu vreau să o pună în procente, dar există o şansă de a regândi într-un fel sau altul acest aspect. Eu am fost întotdeauna împotriva acestei modalităţi de a se depăşi momentul acesta, dar cum partidul a luat o măsură în acest sens, eu sunt un soldat disciplinat. Am apreciat că această măsură poate că ar fi fost bine dacă nu ar fi fost luată şi se găsea o alternativă”, a declarat Ioan Oltean.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite