Florin Călinescu, exclus din PNL, declară că el a demisionat din decembrie 2008

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu va fi exclus din Partidul Naţional Liberal (PNL), a anunţat liderul organizaţiei Piteşti a liberalilor, Marius Postelnicescu.

UPDATE Florin Călinecu a declarat miercuri că el a demisionat prin poştă din PNL încă din decembrie 2008, deoarece a fost dezamăgit de atitudinea celor din partid.

"Eu mi-am trimis demisia prin poştă în 2008, în decembrie. Alegerile s-au terminat pe 30 noiembrie şi pentru că am fost dezamăgit de atitudinea celor din PNL, nu a celor din PSD sau PDL care şi-au făcut treaba, atunci pe loc. Domnul Călin Popescu Tăriceanu şi Bogdan Olteanu au avut o discuţie cu mine, trebuia să se întâmple ceva indiferent de rezultatul alegerilor, nu s-a întâmplat acel lucru, salut, la revedere", a explicat fostul candidat PNL pentru alegerile parlamentare din 2008, la Realitatea TV.

Întrebat cum se explică excluderea lui, în condiţiile în care a trimis scrisoarea de demisie încă din 2008, Călinescu a spus că "aşa se lucrează în PNL".

Nu are propuneri de la alte partide, zice actorul

"Eu după ce am terminat treburile, am avut cea mai scurtă carieră politică, 45 de zile, nu m-am mai înscris şi nu mă înscriu şi nu am nicio solicitare în acest sens. Dacă vreun partid din România îmi adresează o întrebare, voi reflecta", a încheiat Călinescu.

Exclus din PNL pentru că nu şi-a achitat contribuţia

Motivele pentru care Florin Călinescu va fi azvârlit afară din rândurile liberalilor sunt, potrivit lui Postelnicu, comportamentul acestuia în calitate de membru PNL, declaraţiile referitoare la Crin Antonescu şi Căln Popescu Tăriceanu, precum şi neplata cotizaţiei momentul înscrierii în partid (n.r. - octombrie 2008).

Florin Călinescu a candidat, la alegerile parlamentare din 2008, din partea PNL, însă nu a obţinut mandatul de senator al Colegiului 4 Argeş pentru care a candidat.

Curtat de PDL

Actorul este una dintre variantele luate în calcul de Organizaţia PDL Sector 4 pentru colegiul eliberat în urma demisiei Danielei Popa din Parlament, alte nume vehiculate fiind cele ale secretarului general al Camerei, Gheorghe Barbu şi a liderului filialei, Romeo Raicu, au declarat, la sfârşitul lunii ianuarie, surse din PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite