Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, suspendat de Vanghelie din PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul din Volunatari a fost exclus pentru un an din PSD
Primarul din Volunatari a fost exclus pentru un an din PSD

Biroul permanent al PSD Ilfov a decis suspendarea din partid, pentru un an, a primarului oraşului Voluntari, Florentin Pandele.

Acesta a fost acuzat că menţine o atmosferă tensionată în filială şi că nu are o atitudine potrivită faţă de membrii organizaţiei şi faţă de conducerea acesteia.

Organizaţia PSD Ilfov este coordonată, din iarna anului 2009, de preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie.

În comunicat se mai arată că, prin politica duplicitară promovată în ultimii ani, Florentin Pandele a reuşit să destabilizeze întreaga organizaţie a PSD Ilfov şi să o aducă într-o stare de funcţionare precară.

"Dacă Vanghelia va candida pentru un WC public, vine şi Pandele"

Conflictul dintre Pandele şi Vanghelie este mai vechi. Primarul Voluntarului a fost acuzat de mai multe ori că a făcut camapanie mascată pentru Elena Udrea şi că a vândut organizaţia PDL-ului.

Un moment important s-a consumat la Consiliul Naţional al PSD de săptămâna trrecută, când edilul din Voluntari a declarat că s-a hotărât să candideze acolo unde va candida "prietenul" său Marian Vanghelie, arătând că dacă acesta "va candida pentru un WC public, vine şi Pandele".

"Îl urmăresc pe Marian, unde candidează el, vine şi Pandele", a afirmat Florentin Pandele, în timpul dezbaterilor din Consiliul Naţional al PSD.

Criticile lui Pandele nu s-au oprit aici. Conducerea partidului a fost atacată dur de primarul Voluntarului. Acesta a declarat că partidul este într-o "criză de diabet" şi are "prea multă sare liberală şi prea multă grăsime pedelistă", la care se adaugă şi "lumina violet".

Aprecierile politice ale lui Pandele au stârnit reacţii vehemente din partea unor participanţi la Consiliu, unii dintre aceştia strigând: "Nenorocit, trădător! Ai vândut organizaţia de Ilfov PDL-ului!".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite