A fost feliată electoral jumătate din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul total de judeţe cu colegiile delimitate a ajuns la 19 Termenul-limită pentru finalizarea decupajelor uninominale este 19 iulie. Parlamentarii din Comisia de Cod Electoral au

Numărul total de judeţe cu colegiile delimitate a ajuns la 19

Termenul-limită pentru finalizarea decupajelor uninominale este 19 iulie.

Parlamentarii din Comisia de Cod Electoral au delimitat ieri, prin vot, colegiile uninominale din încă nouă judeţe. La fel ca săptămâna trecută, decupajele au fost stabilite la propunerea PNL şi PSD.

"Aceste colegii sunt construite pe voinţa dumneavoastră, asocieri incorecte şi ilegitime de zone. Ceea ce se întâmplă în această comisie este rodul înţelegerii PSD-PNL, este un film american cu dinozaurii din România care trebuie plasaţi în colegii", a afirmat Valentin Iliescu (PDL). "Nu suntem la grădiniţă şi să facem declaraţii afară la presă, după care veniţi ca Fecioara Maria şi să spuneţi că vreţi să negociaţi cu ei", a spus Valeriu Zgonea (PSD).

23 noiembrie este ziua potrivită pentru alegerile parlamentare, consideră preşedintele PDL, Emil Boc. Deşi crede că membrii comisiei au decupat colegiile pe baza unui "troc politic PSD - PNL pentru menţinerea dinozaurilor", Boc a cerut parlamentarilor să respecte termenul de 19 iulie.
El a cerut ieri guvernului să organizeze alegerile generale la termen. "Oricum vă batem!", a spus Boc.

Judeţele împărţite ieri

Argeş
Brăila
Călăraşi
Ialomiţa
Neamţ
Sibiu
Vaslui
Sălaj
Galaţi

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite