Udrea: Partidele se bat pe un electorat care vine la urne doar mituit cu plasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate partidele din România se bat pe un electorat care vine la urne doar pentru că este mituit cu "plasa la uşă", a declarat, ieri seară, ministrul Turismului şi al Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, la emisiunea "Naşul" de la 10TV. Ea a recunoscut, astfel, că şi PDL practică mita electorală.

Invitată la emisiunea lui Radu Moraru, Elena Udrea a vorbit despre concurenţa care există între formaţiunile politice din ţară şi despre practicile mai puţin legale folosite pentru a atrage cât mai multe voturi.

"Am ajuns să ne batem, toate partidele, pe un electorat de circa 30%, care în special în mediul rural, dar şi în cel urban, reprezintă oameni care au fost mituiţi cu plasa electorală la uşă", a declarat ministrul Turismului şi al Dezvoltării Regionale, la 10TV, relatează Impact News.

Elena Udrea a discutat şi despre relaţia dintre omul politic şi presa. În opinia ministrului Dezvoltării, un politician, sau orice altă persoană, nu poate avea o relaţie bună cu trusturile de presă a lui Vântu şi Voiculescu dacă nu plătesc. "Nu se poate să ai o relaţie bună cu trusturile lui Vântu şi Voiculescu dacă nu plăteşti", a atras atenţia Udrea.

Radu Moraru i-a amintit ministrului că predecesorii săi, Vasile Blaga şi László Borbély nu a fost "înjuraţi" de trusturile "mogulilor", Realitatea şi Antena. Elena Udrea a replicat că acest aspect îi ridică serioase semne de întrebare.

În cadrul emisiunii, Udrea a lansat acuzaţii de şantaj referitoare la Realitatea TV, în baza unor zvonuri. Ministrul Turismului a spus că a auzit de un caz în care "cineva" ar fi şantajat pe "altcineva" cu presa, ameninţându-l că-l va ataca prin trustul Realitatea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite