Udrea: Oamenii trebuie să se obişnuiască să-mi spună ministrul şantierelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Fosta blondă de la Controceni, actual ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, în emisiunea "Serviciul Român de Comedie", că oamenii vor trebui să se obişnuiască să-i spună "ministrul şantierelor".

"Am fost la un seminar despre evoluţia sectorului de construcţii. M-am întâlnit cu constructorii. (Am vorbit - n.r.) despre BCA, despre termoizolaţii, termopane (...) Să ştiţi că încă foarte multă lume spune: Elena Udrea, ministrul Turismului. Probabil că, după anul trecut, au rămas cu această impresie că nu pot fi decât ministrul Turismului. Era oricum foarte mult, turismul înseamnă foarte mult în economia românească. Acum vor învăţă să spună: Elena Udrea, ministrul şantierelor. O să-mi pun cizme de cauciuc, dumneavoatră presa o să vă uitaţi să vedeţi ce firmă sunt şi tot aşa", a declarat Elena Udrea.

Ministrul violet

Întrebată care este culoarea ei preferată, Udrea a răspuns: "Violet. Din ianuarie toată lumea poartă violet". Şefa de la Turism şi Dezvoltare a declarat amuzată că a fost surprinsă de amploarea pe care a luat-o fenomenul "flăcării viloet". "E adevărat că, în decembrie, în echipa preşedintelui erau două persoane îmbrăcate în violet la întâlnirea celebră dintre candidaţi. Primul ministru avea cravata violet, eu aveam o rochie violet, pentru că era singura care mi-a fost la îndemână, singura care mai corespundea momentului respectiv", a mai spus Udrea.

Criterii stricte pentru rochia de la dezbaterea finală

Potrivit Elenei Udrea rochia pe care avea să o poarte la dezbaterea finală trebuia să îndeplinească nişte condiţii: nici prea scurtă, nici prea lungă, nici prea strâmtă, nici prea largă, nici prea decoltată, nici prea colorată, nici prea închisă la culoare.

"Aşa că aceea a fost singura care a corespuns tuturor acestor cerinţe. M-am îmbrăcat cu rochia violet, fără să ştiu ce efecte voi avea asupra contextului întâlnirii respective", a spus ministrul.

Întrebată dacă nu merge pe stradă deghizată de frica paparazzilor, Elena Udrea a răspuns: "Ba da, nu vedeţi că umblu cu părul ăsta blond! V-am spus că nu sunt blondă".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite