Ce discută parlamentarii la buget. Cristian Ţopescu: "Anastase va avea curând o nuntă ca-n poveşti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase

Senatorul PNL Cristian Ţopescu a afirmat, astăzi, în plenul Parlamentului, că Roberta Anastase va avea în curând "o nuntă ca în poveşti".

"Se spune că o femeie frumoasă nu trebuie atinsă nici măcar cu o floare. Îmi permit, totuşi, o sugestie pentru viitoarea mireasă: să nu invite la nuntă 80 de prieteni şi apropiaţi pentru că există riscul ca, în loc de 80, să vină 170 de persoane", a adăugat senatorul PNL.


În timpul dezbaterilor la anexa bugetului Ministerului Transporturilor, Cristian Ţopescu a luat cuvântul de la tribuna Parlamentului, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de bugetele acordate Culturii şi Educaţiei, spunând ironic că "România nu mai are nevoie de cultură deoarece banii de la Cultură se dau la Turism şi că, în curând, se va face "turism cultural la Pleşcoi sau la Ploieşti". Ploieşti este oraşul în care urmează să se căsătorească preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.


Ţopescu a fost întrerupt de Roberta Anastase, care după ce a făcut un apel la decenţă, s-a arătat nemulţumită că senatorul liberal vorbea despre viaţa ei personală de la microfonul Parlamentului: "în afară de a discuta despre viaţa mea personală de la microfon, nu cred că ştiţi mai bine decât mine care îmi sunt planurile de viitor şi nici câţi invitaţi o să am eu la nuntă şi la orice alt eveniment pe care îl am eu în viaţa personală. Sunt convinsă că aveţi un amendament şi argumente suficiente să îl susţineţi", i-a spus Anastase lui Ţopescu.


Senatorul PNL, Cristian Ţopescu, şi-a încheiat discursul exprimându-şi speranţa că se va adopta "un buget care să nu ignore Educaţia şi Cultura, fără de care nu putem exista ca naţie".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite